De Hulsters

De Hulsters is een kleinschalig nieuwbouwproject met bijzondere aandacht voor ruimte, licht en groen. Rustig genieten op wandelafstand van het centrum? Dan spreekt De Hulsters u vast aan. Deze stijlvolle parel verenigt 10 riante appartementen en 2 woningen met prachtig groen! Ruimte. Rust. Royaal leven. Daar draait woonsite De Hulsters om. De aanzienlijke woonoppervlaktes van 105 m² tot 153 m² spreken boekdelen! In elke woonst vindt u 2 tot 3 slaapkamers. Wie houdt van veel licht en ruimte voelt zich hier thuis.

De riante appartementen hebben enorme leefterrassen van 17 tot 40 m², op het gelijkvloers zorgden we voor een privétuin. En dan spreken we nog niet over het fraaie gemeenschappelijk groen! Bomen aan de straatkant zorgen voor een gezellige natuurlijke buffer. Geniet van uw privacy en waan u de koning(in) te rijk op uw terras of in uw tuin!
Zelfs de garages -goed voor 8 meter diepte- zijn opmerkelijk groot en voorzien van elektriciteit. Uw fiets of auto opladen, een wijnkoelkast plaatsen: het kan allemaal!

Verder kan u rekenen op een royaal afwerkingsbudget. Bovendien werken we samen met lokale leveranciers. Dat maakt het transparant en gemakkelijk voor latere onderhoudsbeurten!

De Hulsters

9 luxueuze appartementen huizen in een nieuwe constructie, de andere gebouwen op de site dateren van 1800. Een boerenhof, landerij, klaslokalen en cartografische bedrijven Geocart en De Rouck: die geschiedenis houden we in ere. Daarom waarderen we de vroegere paardenstallen op tot moderne garageboxen en een riante loft. Een ander gebouw transformeert in 2 weelderige woningen.

Dankzij een standaard warmtepomp met vloerverwarming, doorgedreven ventilatie en isolatie zijn de appartementen bijna-energieneutraal (E-peil <30). Bovendien zorgt dit voor een zeer hoog wooncomfort. Kopen kan aan 6% BTW ipv 21 % BTW indien u aan de voorwaarden voldoet!

De Hulsters

Info project

  • Breedstraat 94 te Sint-Niklaas
  • 9 luxe appartementen, 1 loft, 2 woningen met 11 garageboxen en 1 autostaanplaats
  • Ruime 2 of 3 slaapkamers oppervlaktes van 106 tot 153 m²
  • UITVERKOCHT
  • Oplevering december 2023

Aanbod

Unit Verdieping Type Slaapkamers Opp. m² Terras m² Prijs Plan
004 Gelijkvloers Appartement 2 107 12,5 m² (+50 m² tuin) VERKOCHT
W94B Woning 2 122 m² 12,5 m² (+59 m² tuin) VERKOCHT
W94C Woning 2 123,5 m² 12,5 m² (+44 m² tuin) VERKOCHT

Blijf op de hoogte

Voor al uw vragen of informatie: